Wij willen graag een eerlijke en duurzame vishandel zijn. Dat wil zeggen dat we van al onze producten willen weten waar ze vandaan komen en of ze op een verantwoorde manier gevangen of gekweekt zijn. Van vissoorten waarvan we weten dat ze niet eerlijk en duurzaam zijn blijven we af.
 
Verreweg de meeste vissoorten die wij verkopen komen uit de Noordzee, gevangen door Nederlandse of Deense vissers. Dit geld o.a. voor onze tong, schol, kabeljauw, wijting, griet, tarbot, wilde zeebaars, poon, pieterman, zeeduivel, zeewolf, heilbot, schelvis, makreel en natuurlijk voor onze haring. Voor onze kibbeling bakken we Alaska pollak, dit is een kabeljauwsoort die leeft in de Noordelijke Ijszee. Onze lekkerbekken bakken we van heek, dit is een witvis die leeft in de Atlantische Oceaan.
 
De gekweekte vis die wij verkopen zijn:
  • Zalm, die gekweekt wordt in de fjorden van Noorwegen.
  • Zeebaars en Dorade, die gekweekt worden in de Middellandse Zee.
  • Paling, die gekweekt wordt in Ierland en Nederland.


Onze Hollandse garnalen worden gevangen in de Noordzee en gepeld in Nederland. De andere soorten garnalen worden gekweekt in Zuid-Oost Azië. Onze mosselen komen uit Zeeland en onze oesters uit West Frankrijk. 

De tonijn die we verkopen wordt lijngevangen in de Indische Oceaan. 
Wij proberen ons zo goed mogelijk te informeren of deze visserij op een verantwoorde manier gedaan wordt en zullen maatregelen nemen als dit niet zo is.

Het is ons doel om een eerlijke en duurzame vishandel te zijn en te blijven, zodat onze volgende generaties ook van al het heerlijke dat de zee ons geeft kan blijven genieten!